x 

A kosár üres

Termékeink

Dynamite Pump - 30 tasak

E-mail
Eufórikus, üdítő, intenzív pumpálás...véred vadul száguld ereidben, senki és semmi nem állíthat meg! Aki ezt az érzést megízlelte, menthetetlenül életreszóló rabjává válik.
5350 Ft
Leírás

Dynamite Pump - 30 tasak

Eufórikus, üdítő, intenzív pumpálás...véred vadul száguld ereidben, senki és semmi nem állíthat meg! Aki ezt az érzést megízlelte, menthetetlenül életreszóló rabjává válik. Újjászületett izmok, azonnali növekedés – természetes közegedben vagy. Ám, ez az állapot gyakran megfoghatatlan, néha akár elérhetetlen. Mivel a pumpálás nélküli növekedés elképzelhetetlen, szakértőinknek sikerült egyetlen termékbe zárniuk kiváltó elemeit!
Dynamite Pump: szabadítsd fel a benned rejlő szunnyadó erőt!

A 11,5 pH-al rendelkező forradalmi kreatin-mátrix alkalin környezetet teremt, valódi pajzsként működik a gyomorsav ellen, így az értékes anyag sértetlenül jut el a sejtekhez. Azonkívül az alkalin környezet elősegíti a szervezet általános egészségét. Ereid feltűnőbbek lesznek, izmaid feszesebbek és teltebbek – hatalmas szénhidrát mennyiség és felesleges zsírréteg nélkül.

A C vitamint – mint táplálék-kiegészítőt – a világon rengeteg ember használja antioxidáns tulajdonságai miatt. A C1000 rendkívül nagy mennyiségű C vitamin adagot biztosít, melyet csipkebogyó (Rosea Pseudofructis) kivonat és bioflavonoidok gazdagítanak. Az összetevők kölcsönhatása egyedivé és erőteljessé teszi a terméket.

A 3. kapszula egy forradalmi táplálékkiegészítő, mely kizárólag az L-arginin és L-citrulin vegyületét tartalmazza. A speciális kombináció elindítja a nitrogén-oxid termelődését. Ez egy rendkívül fontos tényező, mivel az idő elteltével, az öregedéssel a nitrogén-oxid előállítás csökken – tehát ez a termék az erek fiatalságát és rugalmasságát őrző természetes anyag.

A GAKIC (Glycine-L-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium) mechanizmusa a mérgező ammónia izomsejtekből való eltávolításán alapul, mely gátolja az izmok normális működését, csökkentve képességeit. A kreatinhoz hasonló hatást vált ki; a kutatások szerint aránylag 10,5%-kal növeli az izmok hatékonyságát az edzés során, a szervezet ellenállását pedig 28%-kal.


Használati utasítás: Fogyasszon 1 tasakot 30 perccel edzés előtt. Edzés nélküli napokon fogyasszon 1 tasakot reggel, ébredés után, üres gyomorra.

Tápanyagtáblázat: 1 tasak (3kapsz + 1 tabl)
1. kapszula: Creatine monohidrát: 940mg
2. kapszula:
GAKIC: 812mg
Lecitine: 82mg
3. kapszula:
L-Arginine: 500mg
L-Citruline: 250mg
4. tabletta: C-Vitamin: 1000mg

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett