Termékeink

Pro Nutrition AMS 100 kapszula speciális kreatin

Elérhetőség: Készleten

Táplálékkiegészítő kreatin - Pro Nutrition AMS speciális kreatin

A Pro Nutrition AMS kreatin (Anabolic Mass Stimulator) egy forradalmi táplálékkiegészítő a legújabb generációból, mely jelentősen hat a szervezet energizálására, hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és megelőzi a katabolizmust.
3200 Ft

Pro Nutrition AMS 100 kapszula speciális kreatin

PRO NUTRITION AMS speciális kreatin
Típus: Ultratiszta Kreatin + aminósavak
Új generációs kreatinformula
Gyártó / Forgalmazó: PRO NUTRITION
Kiszerelés: 400 mg - 100 kapszula
Ízesítés: Natur

Táplálékkiegészítő kreatin - Pro Nutrition AMS speciális kreatin

A Pro Nutrition AMS kreatin (Anabolic Mass Stimulator) egy forradalmi táplálékkiegészítő a legújabb generációból, mely jelentősen hat a szervezet energizálására, hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és megelőzi a katabolizmust. Kitűnő összetevőkből alkotott komplex formula maximális izomsejtnövelő hatással. Támogatja az edzés utáni regenerálódást, a vér keringést, a szervezet oxigén ellátását és táplálja az immunrendszert. Ha sportolunk akkor elengedhetetlen lesz számunka egy jó minőségű kreatinforrás.

A Pro Nutrition AMS kreatin azok számára alkalmas, akik kitünő eredményeket szeretnének elérni az edzéseken. Megfelelő arányban tartalmaz Kreatin Monohidrátot, Ribózt, L-Glutamint, Taurint, L-Arginint, és BCAA aminósavakat.

-Felhasználási javaslat: 1-3 adag Pro Nutrition AMS kreatin (8-24 kapszula) naponta: 1 délelőtt, 1 legalább fél órával edzés előtt és 1 rögtön edzés után.
-Kiszerelés: 100 kapszula

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett