Ez egy könnyen elkészíthető és ízletes recept. Amellett, hogy laktató minden testépítő számára fogyasztható és beilleszthető a napi étrendjébe.

Hozzávalók:

Elkészítése:

A húst feldaraboljuk, majd besózzuk,borsozzuk.
A fűszereket összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a húst és picit állni hagyjuk. A keverékből hagyjuk ki egyelőre a paprikakrémet és a fokhagymakrémet.

A kiolajozott tepsibe tegyük be a húst, köré a burgonyát, a répát, a hagymát és a zöldbabot vagy ízlés szerint ezeket helyettesíthetjük más zöldségekkel is.

A  paprikakrémet és a fokhagymakrémet összekeverjük egy kevés olívaolajjal, és kenjük rá a húsra. Majd a 180 fokra előmelegített sütőben alufólia alatt sütjük.  a Sütési idő függ a használt zöldségek nedvességtartalmától, így bátran ellenőrizzük le többször is, hogy miként áll az ételünk.

Diétában jó-e?

Ha a felhasznált alapanyagok kalória vagy szénhidrát értékét beleszámítjuk a napi adagunkba, akkor belefér. Vagy akár a jobb makró tápanyagokkal rendelkező édesburgonyára is cserélhetjük az egyszerű burgonyát.