Termékeink

Pro Nutrition L-Carnitine - 100 kapszula

Elérhetőség: Készleten

Táplálékkiegészítő zsírégető - Pro Nutrition L-Carnitine

A táplálékkiegészítők piacán egyedülálló természetes zsírégető készítmény. A kombináció alapja az L-karnitin. A Pro Nutrition termékében lévő L-karnitin egy aminosav, amely szállító szerepet tölt be, ugyanis a zsírokat a sejt mitokondriumába szállítja (itt történik a zsír lebontása), amelynek során energia szabadul fel, melyet az edzésnél hasznosítunk.
3200 Ft

Pro Nutrition L-Carnitine - L-karnitin 100 kapszula
Pro Nutrition L-Carnitine - L-karnitin 100 kapszula

PRO NUTRITION L-CARNITINE
Típus: L-karnitin kapszula
Serkenti a zsírok lebontását
Gyártó / Forgalmazó: PRO NUTRITION
Kiszerelés: 100 kapszula
Ízesítés: Natur

Táplálékkiegészítő zsírégető - Pro Nutrition L-Carnitine

A táplálékkiegészítők piacán egyedülálló természetes zsírégető készítmény amely nagyban elő tudja segíteni a diétát. A kombináció alapja az L-karnitin. A Pro Nutrition termékében lévő L-karnitin egy aminosav, amely szállító szerepet tölt be, ugyanis a zsírokat a sejt mitokondriumába szállítja (itt történik a zsír lebontása), amelynek során energia szabadul fel, melyet az edzésnél hasznosítunk.
Az L-karnitin elősegíti a megfelelő szívműködést, megóvja a szívizomzatot a károsodástól, valamint jótékony hatással van a májra és vesére is. Növeli a teljesítményt, csökkenti a testzsírszázalékot, ezáltal minőségi izomzatot hoz létre. Az aerob gyakorlatok végzése során az izomzatnak több L-karnitinre van szüksége, mint amennyit a szervezetünk előállítani képes, emiatt ezt pótolni kell.

-Felhasználási javaslat: Naponta 1-3 adag Pro Nutrition L-Carnitine (2-6 kapszula). Edzés előtt éhgyomorra, ébredés után illetve lefekvés előtt.
-Kiszerelés: 100 kapszula (250 mg / db)

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett