Termékeink

Pro Nutrition L-Carnitine Plus - L-karnitin 50 kapszula

Elérhetőség: Készleten

Nem ígérjük, hogy varázsütésre lefogysz - szervezetedben katasztrofális pusztításokat végezne a rohamos, esztelen fogyás, és persze a legrövidebb idő alatt vissza is szednéd a kilókat. Amit mi ajánlunk az teljesen más és összehasonlíthatatlanul jobb. A Carnitine Plus - egészséges életmóddal kombinálva - javítja a szervezet általános egészségi állapotát és fittebb, zsírpárnamentes alakot eredményez.
2990 Ft

Nem ígérjük, hogy varázsütésre lefogysz - szervezetedben katasztrofális pusztításokat végezne a rohamos, esztelen fogyás, és persze a legrövidebb idő alatt vissza is szednéd a kilókat. Amit mi ajánlunk az teljesen más és összehasonlíthatatlanul jobb. A Carnitine Plus - egészséges életmóddal kombinálva - javítja a szervezet általános egészségi állapotát és fittebb, zsírpárnamentes alakot eredményez valamint nagyban hozzájárul diétádhoz.

Az L-karnitint lizinből és metioninből szintetizáljuk és szervezetünk általános metabolizmusában vesz részt: a táplálékot egy transzportrendszeren keresztül energiává változtatja. Az L-karnitin felelős a zsírsavak mitokondriumokba való szállításáért, ahol energiává oxidálódik. Következésképpen kitűnően támogatja a zsírok égését, ugyanakkor az izomnövekedést is. A kutatások szerint csökkenti az éhségérzetet és erőtlenséget.

Szervezet a jód legnagyobb részét (30%) a pajzsmirigyben raktározza. A jódnak antiateroszklerotikus, vérnyomáscsökkentő, méregtelenítő és öregedésgátló hatása van. Hozzájárul a pajzsmirigy és az idegrendszer megfelelő működéséhez és különböző metabolikus folyamatokban is résztvesz. Beavatkozik az energia előállításába és a növekedési folyamatba.

A króm létfontosságú szerepet tölt be a a szervezet természetes mechanizmusában, mivel ellenőrzi a vércukorszintet, de szabályozza a vér koleszterinszintjét is. Ezen kívül csökkenti a testzsírt, és növeli a száraz izomtömeget. A sportolók szervezetének jóval nagyobb a krómigénye, hiánya pedig jelentősen csökkenti a fizikai teljesítőképességet, és gátolja az izomtömeg fejlődését.

Leirás:

Összetevök: L-Karnitin, jod, kromium pikolinat, zselatin, maltodextrin.
Adagolás: Naponta 1-3 adag (1-3 kapszula). 1 adag reggel éhgyomorra, 1 adag edzés előtt 15-30 perccel és egy adag lefekvés előtt. A termék hatása fokozható, ha az alacsony szénhidrát - magas fehérje alapelvet követjük a szedése alatt, valamint ha edzés előtt az adagot növeljük.
Tárolás: 50 kapszula.

Összetevök:

Carnitine Plus / 1 kapszula
L-Karnitin 500mg
Jod 65ug
Kromium 25ug

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett