Ismételten egy olyan receptet hoztunk ami feldobja a csirkét fogyasztók étrendjét.

Hozzávalók:

  • 8 lebőrözött csirkecomb
  • 10 dkg natúr mogyoróvaj
  • 5 dkg aprított friss korianderlevél
  •  őrölt feketebors
  • 20 dkg salsa-szósz
  • lime-gerezdek
  • 2 evőkanál limelé
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 2 teáskanál reszelt friss gyömbér

Elkészítés:

A csirkecombokat szabadítsuk meg bőrüktől majd szórjuk meg a lehetőleg frissen őrölt borssal, ezután helyezzük lassú sütésre a sütőbe. A koriander kivételével keverjük össze a többi összetevőt egy kisebb tálban. Majd ezt rakjuk a csirkénkre. Vegyük ki az addigra már átpárolódott csirkecombokat és szórjuk meg őket. Majd helyezzük őket vissza és süssük úgy mintha rendes csirkecombokat készítenénk.

A ropogósra sült húst vegyük ki és a maradék szósszal locsoljuk meg, majd lime darabokat mellétéve tálaljuk.

Jó étvágyat!