Az amerikaiak kedvenc tésztaspecialitása izomépítő verzióban.

 

Hozzávalók:

25 dkg teljes kiőrlésű tészta

25 dkg vékonyra szelt kolbász

10dkg reszelt sajt

40 dkg paradicsom

1 adag tyúkhúsleves alap

60 g  natúr fehérjepor

1 fej apróra vágott vöröshagyma

2 gerezd zúzott fokhagyma

1 tk. pirospaprika

1 ek. szőlőmag- vagy repceolaj

1,5 dl tej

friss petrezselyem

Elkészítése:

Melegítsük elő az olajat egy nagyobb serpenyőben majd rakjuk bele a hagymát és pirítsuk meg.  Ezután tegyük bele a kolbászt és a fokhagymát és 2-3 percig süssük össze.

Keverjük hozzá a hozzá a tésztát, levesalapot, paradicsomot és a paprikát majd sózzuk és borsozzuk. Ezt forraljuk fel és kevergessük addig amíg a tészta meg nem puhul. Rakjuk bele a sajtot, tejet és fehérjeport, és főzzük addig amíg a sajt el nem olvad. A tetejére pedig szórjunk petrezselymet.

Jó Étvágyat!