x 

A kosár üres

Termékeink

Max NRG Drink 25pcs

E-mail
A Max NRG Drink pezsgős izotonikus ital. Értékes energizáló sportolók vagy olyanok számára, akiknek fizikai tevékenysége több energiát igényel. Koffeintartalma miatt a központi idegrendszerre is hatással van, ám nemcsak erőteljes stimuláló, hanem sikeresen eloszlatja a fáradtságérzetet is. Kellemes íze van és rögtön feloldódik.
2990 Ft
Leírás

A Max NRG Drink pezsgős izotonikus ital. Értékes energizáló sportolók vagy olyanok számára, akiknek fizikai tevékenysége több energiát igényel. Koffeintartalma miatt a központi idegrendszerre is hatással van, ám nemcsak erőteljes stimuláló, hanem sikeresen eloszlatja a fáradtságérzetet is. Kellemes íze van és rögtön feloldódik.

A taurin aminósav szervezetünkben természetesen is megtalálható, de fizikai erőfeszítés vagy stressz esetén nagyon nagy mennyiség vész el, ezért szükséges kiegészítése. A taurin pozitív hatásai közé tartozik a hőmérséklet szabályozása - mikor túl hideg vagy meleg van -, a stresszhatás csökkentése, a szív teljesítményének fokozása, a szervezet méregtelenítése. 

A koffein egy alkaloid, az ember által használt egyik legrégibb stimuláló szer. Serkenti a központi idegrendszert és támogatja a testsúly csökkentését. Kétségtelen bizonyítékok vannak arra, hogy a koffein jótékony hatással van a zsírréteg redukálására is.

Az inozitol a lecitin előállításához szükséges. Hozzájárul a zsírok metabolizmusához, csökkenti a vér koleszterinszintjét, támogatja az agysejtek táplálását, a haj alapvető tápanyaga, megelőzheti a haj ritkulását és a kopaszodást. Az inozitol ajánlott gyomorbántalmak, hajhullás, arterioszklrózis, hiperkoleszterinémia, hepatikus círózis, ekzéma, látászavarok esetében. Az inozitol hosszadalmas hiánya szív- és érbántalmakat okozhat.

A B2 vitamin fontos szerepet játszik a fehérjék, zsírok, de különösen a szénhidrátok metabolizmusában (csökkenti a vércukorszintet). Ezen kívül jó hatással van a sejtek növekedésére és a légzésre, de a látás természetes folyamatára is. Ugyanakkor jó izomtónust biztosít, kedvező hatással van a bőrre, nyálkahártyákra és belekre, befolyásolja a növekedést, szaporodást és a hemoglobin szintézist.

A B3 vitamin a táplálkozás fontos tényezője. Aktívan résztvesz a a fehérjék, szénhidrátok és zsírok metabolizmusában, más szóval a szervezet általános metabolizmusában. A testünk alapvető eleme mivel vazódilatáló hatása van a bőr felszínén; a központi idegrendszer egészséges működését szolgálja. Stimulálja a gyomorsav képződését; növeli a vércukorszintet és csökkenti a koleszterint. Fenntartja a bőr és az emésztőrendszer szövetének egészségét, stimulálja az epe kiküszöbölését, kedvezően hat az agy vérkeringésére, csökkenti a vérnyomást, megkönnyíti a vas asszimilációját.

A B6 vitamin fontos szerepet játszik a hemoglobin képzésében, az aminósavak, fehérjék, szénhidrátok és zsírok (különösen az esszenciális zsírsavak) metabolizmusában, ugyanakkor izomstimulálóként is fontos. Jótékony hatása van a bőrre és a növekedési folyamatra. Befolyásolja az idegrendszer és a gerincvelő természetes működését. Beavatkozik a vörösvértestek és az antitestek előállításába, ellenőrzi a nátrium és kálium, de az izom- és csontrendszer egyensúlyát is. Résztvesz a koleszterin metabolizmusában, és gátolja annak lerakódását az artériák falaira (megelőzi az artériószklerózist). Befolyásolja a növekedést és a szaporodást.

A B12 vitamin elengedhetetlen a növekedés folyamatában. Hiánya komoly vérszegénységet és idegzavarokat okozhat. Fontos szerepe van a hepatikus sejtek védelmében, mivel megakadályozza a zsírok lerakódását a májban. Hasznosnak tekintik rákmegelőző szerepe miatt, és rákos megbetegedések kezelésében.

A B5 vitamin résztvesz a sejt metabolizmusában és más vitaminokkal együtt hozzájárul a szénhidrátokból, zsírokból és fehérjékből származó energia felszabadulásához. Gondoskodik a máj és az emésztőrendszer egészségéről, serkenti a különböző mirigyek működését, és a növekedési hormon termelődését a mellékvesékben. Elengedhetetlen az idegek, a bőr és a mirigyek egészségéhez, növeli a stresszel szembeni ellenállóképességet, és hozzájárul egyes hormonok és antitestek képzéséhez. Beavatkozik a növekedési folyamatba, megelőzi a dermatitiszeket és segíti a kolin hasznosítását.

A glukonorolakton egy természetes kémiai anyag, mely a máj glükóz metabolizmusa során keletkezik. Fontos komponense a kötőszövetnek. Enyhíti a fáradtságot és méregtelenítő hatása van.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett