Termékeink

A csontritkulás (osteoporosis) világszerte sajnos több millió embert érint, mozgásszegény életmódra vagy helytelen táplálkozási szokásokra visszavezethetően. Csonttömegünk az életkor előre haladtával folyamatosan csökken, majd 25-30 éves kortól a csontleépítő folyamatok kerülnek túlsúlyba. Az idősebb hölgyek esetében a menopausát követő ösztrogénszint-csökkenés szintén okozhat komolyabb csontsűrűség csökkenést.

Nagy valószínűséggel többen is találkozhattunk már egy-egy erősebb izomlázzal. Ez kialakulhat egy szokatlan gyakorlat, feladat során, vagy gyakran előfordul kezdőknél illetve hosszabb kihagyásból visszatérőknél, akik nagy elánnal vetik bele magukat az edzésbe.

Akik már több ideje sportolnak minden bizonyára találkoztak már azzal a jelenséggel, amikor a motivációjuk lecsökken, és leginkább egy doboz fagyit vagy egy pizzát majszolnának filmezve az ágyban. Ilyen esetekben érdemes lehet a dolgok mögé tekintenünk, hiszen több összetevője is lehet annak, ha nincs kedvünk edzeni vagy egészségesen étkezni.

1. oldal / 8

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett