x 

A kosár üres

Termékeink

Pro Nutrition Vitamin-C

A C-vitamin más néven az aszkorbinsav, egy antioxidáns tulajdonságú szerves sav. A vízben oldódó vitaminok közé tartozik. Az C-vitamin megtalálható a növényi valamint az állati szervezetben. Egyes növények és gyümölcsök C-vitamin tartalma különösen nagy.

Száz gramm csipkebogyó például körülbelül 400 mg, a fenyőtű 200, a petrezselyemlevél 185, a paradicsompaprika 180, a zöldpaprika 125, a káposzta 87, a barack 50, a citrom 45, a burgonya 24 mg aszkorbinsavat tartalmaz.

Az egyik legrégebben ismert hiánybetegsége a skorbut, melyet már a 16. század elején feljegyeztek. Manapság az egyik legismertebb és a legelterjedtebb vitaminok közé tartozik.

Számos pozitív hatással rendelkezik. Íme, néhány közülük:

- Erősíti az immunrendszer működését és ellenállóságát

- Csökkenti a gyulladásokat. Legyenek az akkut vagy az edzés miatt fellépő ízületi vagy izomgyulladások.

- jelentős az antioxidáló képessége, így nagy szerephez jut szervezetünk méregtelenítésében

- nagyban hozzájárul a stressz valamint a fáradtság leküzdéséhez

- erősíti a kötőszöveteinket

A C-vitamin fogyasztást sportolók és aktív testmozgás végzők számára kifejezetten ajánljuk, hiszen a testmozgás által ürülnek a szervezetünk C-vitamin raktárai. Sajnos a sok növényvédő szernek köszönhetően a manapság kapható természetes C-vitamin források nem elegendőek a napi vitaminszükségletünk pótlására.

Ilyenkor kapnak helyet a különböző vitaminkészítmények. Közülük az egyik legjobb a piacon a Pro Nutrition Vitamin-C. Az egyik legmagasabb C vitamin tartalmú termék a piacon: 1000 mg-ot tartalmaz tablettáként. A C vitamin egyik legnépszerűbb vitamin. Erős antioxidáns, immunrendszererősítő, segíti a vas felszívódását, hozzájárul a vörösvértestek képződéséhez. Nélkülözhetetlen a kötőszövetek, a csontszövet képződéséhez, sebgyógyuláshoz, és számos más anyagcsere-folyamatban vesz részt. Magas tesztoszteronszintet biztosít és állandó anabolikus környezetet, ezáltal is fokozza a teljesítőképességet.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett