x 

A kosár üres

Termékeink

BCAA-k fontossága a sportolásban

Ebben a rövid ismertetőben szeretnénk, néhány olyan adatot közölni az olvasóinkkal melyekben bemutatjuk, hogy a BCAA készítmények mennyire fontosak egy aktívan sportoló személy számára.

Legen diéta, tömegnövelés vagy szimplán mindennapi edzés a BCAA nem hiányozhat a táplálék kiegészítőid közül! Íme, néhány olyan érv, amely meggyőzi az eddig kételkedőket is.

Ahogy azt már tudhatjuk több helyről is, hogy az elágazó láncú aminosavak létfontossággal bírnak az izomépítés során. A legfrissebb kutatások alapján bebizonyították, hogy az anabolikus hatású hormonokra is stimuláló hatással van, ilyen az inzulin és növekedési hormon. Így még jobban hozzájárul az izomépítő folyamatok optimalizálásához.

Mivel a leucin nagyban hozzájárul a zsírégetési folyamatokhoz, így a BCAA alkalmazása a diéta során sem elhanyagolható. Több olyan kísérletet is végeztek melynek során, azonos étrenden lévő sportolót vetette össze. A kutatás kimutatta, hogy a BCAA-t használó sportolók kevesebb testzsír százalékkal rendelkeztek a kísérlet végén, mint a kezdetekor.

Nem utolsó sorban képes kitolni a fáradtság érzetünket, ezzel javítva az edzés során nyújtott teljesítményünket. Így edzéseink hosszabbak és nagyobb volumenűek lehetnek ha BCAA-t használunk.

Ha számodra is eléggé meggyőzőek ezek az érvek ne hezitálj, mivel a Pro Nutrition folyékony BCAA étrend-kiegészítő lehetőséget nyújt 5000 mg elágazó láncú aminosav bevitelét, 12: 1: 1 arányban.

Magas dózisú B6-vitamin található benne.A BCAA egy kiváló étrend kiegészítő a sportolók számára, míg a B6-vitamin hozzájárul
a normális anyagcseréhez, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.A B6-vitamin segít szabályozni hormon aktivitását.
A BCAA használata hasznos izomépítés céljából mivel: Serkenti az izomfehérje szintézist Csökkentik az edzés során keletkezett izombontást Javítja az izomerőt


AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett