x 

A kosár üres

Termékeink

Használj kreatint !

 

A testépítők körében nagy népszerűségnek örvend a kreatin. Nem szabad azonban elfeledkeznünk, hogy a kreatin nem csupán egy egyszerű izomépítéshez is elengedhetetlen táplálék kiegészítő. Több olyan élettani hatása is ismert, amiről nagy valószínűséggel sokan nem tudnak.

A kreatin használók körében jelentősen kisebb a csontritkulás mivel a kreatin izmokra kifejtett hatásmechanizmusa miatt a csontjaink sűrűsége javul. Pozitívan befolyásolja az agyunk kognitív funkcióit is, javítja a memóriát, és serkenti a feldolgozás sebességét. Kutatások kimutatták, hogy a Parkinson kórosaknál, az Alzheimereseknél, az időkori elbutulásban szenvedőknél vagy akár még a Huntington kórosoknál is pozitív elváltozásokat lehet tapasztani a kreatin használt során.

Mivel védi a sejtet a membránkárosodások ellen így feltételezhetően a magasabb kreatin koncentráció, segít a rák kialakulásának ellen. Azok számára is javasolt, akik napi rendszerességgel szednek antidepresszánsokat, mivel a kreatin segít az antidepresszánsok felszívódásában, így kisebb adag is jobb hatásfokot tud elérni a pácienseknél.

Nem szabad elfeledkeznünk, hogy a kreatin nem csodaszer. De, ha megvan a megfelelő étrendünk-edzéstervünk valamint a táplálék kiegészítőink is rendben vannak (vitaminok, fehérje, glutamin, aminosav, tömegnövelő), akkor van értelme elkezdeni egy kreatin kúrát. Mivel ha ezek az együtthatók megvannak a kreatin hatása is jelentősen megnő.

A kreatint nem csak akkor kell szedni, amikor edzésnapunk van, hanem minden nap! Lehetőleg két külön időpontban vigyünk be 5-5 g kreatint, az időpontok közt teljen el legalább 5-6 óra. Így a felszívódás és a hasznosulás is jobb lesz. Grammonként legalább egy deci vízben oldódik fel megfelelően. Ha el akarjuk érni a maximális hatásfokot, akkor a kúrát legalább 3-3,5 hónapig tartsuk. Ilyen távú fogyasztásnál még nincsenek feljegyzett negatív esetleg káros hatások (pl: hasmenés).

 

 

Ha egy kiváló  kreatint szeretnél válaszd a Pro Nutrition

Creactiv-ot!

A Creactiv tökéletes kombinációja a kreatin monohidrátnak és egy egyszerű szénhidrátnak (dextróz, nem a fruktóz). Ez a formula lényeges inzulinszint növekedést okoz, s így több kreatin jut el az izmokhoz. A Creactiv 30%-al növeli a sportolók teljesítményét, 40%-al a kreatin asszimilációját a sejtekben, és 50%-al az izom glikogénraktárát

 

 

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett