x 

A kosár üres

Termékeink

Marhahús a testépítésben

 

Már régóta köztudott, hogy a sportolók magas mennyiségű marhahúst fogyasztanak erő és izomépítés céljából. A legújabb kutatások mindezt alátámasztják: a marhafehérje erőt és izmot fejleszt!

A marhahús gazdag B12 vitaminban, vasban és cinkben. Túl sok fogyasztó tart a vörös húsok káros élettani hatásaitól, ami viszont nem minden esetben helytálló. Több kutatás is kimutatta, hogy a vörös hús fogyasztás nem járul hozzá a rákos megbetegedéshez ez leginkább genetikai alapokra vezethető vissza. Koleszterinszintje egyáltalán nem magasabb a többi húsfajtáénál (marháé 58 mg, a csirke és pulykahúsé valahol 65-73mg/100g értéken van.)

Kétséget kizáróan a jó minőségű vörös hús jelen esetben a marha jelentős zsírtartalommal rendelkezik. A zsír nem kívánt hatásait leginkább úgy küszöbölhetjük ki, ha marhafehérje izolátumot fogyasztunk. Magas fehérjetertalma és alacsony szénhidrát valamit zsírtartalma hozzájárul a száraz izomtömeg építéséhez, ezért beilleszthető mint diétába mint minőségi tömegnövelésbe is.

A Pro Nutrition terméke a 100% Beef Protein kiváló eszköz a céljaid eléréséhez. A Beef Protein termékben hatalmas adag glutamin, BCAA és arginin növeli a marhahús fehérje izolátum erejét. Elősegíti a fehérjeszintézist, javítja a teljesítményt és támogatja az izomszövet fejlődését és regenerációját, ráadásul teljesen cukormentes.

Alkalmazása rendkívűl egyszerű: Keverjen 2 mérőkanál (50g) 100% Beef Protein terméket 300 ml vízzel. Fogyasszon egy adagot naponta.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett