x 

A kosár üres

Termékeink

Tejsavó Koncentrátumok

Izmot akarsz építeni? Akkor ehhez megfelelő tápanyagokra lesz szükséged!

 

 

Mivel szervezetünk nem képes tárolni a fehérjét ezért annak pótlása elengedhetetlen. Ez egy nagyon fontos, sőt talán az egyik legfontosabb eleme a kirakósnak. Több fontosabb időpont is van a napunk során, amikor a testünknek fehérjére lesz szüksége. Az egyik és talán a legfontosabb az edzés utáni időszak. Ilyenkor izmainknak egy gyors felszívódású fehérjeforrásra van szüksége. A másik fontos időpont a reggeli, ébredés utáni időpont. Mivel mindkét esetben a gyors felszívódású fehérjeforrás van a legjobb hatással a fejlődésünk szempontjából, ezért ilyenkor egy jó minőségű tejsavó koncentrátum fogyasztása ajánlott. A táplálékkiegészítők közt szerencsére bőven akad lehetőség.

Ha csak egy táplálékkiegészítőt tudunk megengedni magunknak, akkor az legyen tejsavó koncentrátum. A fent említett felhasználás kívül a nap minden étkezését kiválthatjuk vele. Ha épp nincs időnk vagy lehetőségünk szilárd táplálékot fogyasztani, akkor vegyünk egy adag tejsavót adjunk hozzá zabpelyhet és már kész is a tökéletes táplálék.

Mint ahogy egy tömegelő ugyanúgy egy diétás étrendbe is teljesen beilleszthető. Mindkét esetben jelentősen fogja javítani az izmaink tápanyagellátását, segíteni fog minket, hogy minőségi izomzatot építsünk fel.

A Pro Nutrition Whey Protein egy 100% ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátum. A PRO NUTRITION által gyártott Whey Protein minden egyes 100 grammja 80 gramm tejsavófehérjéből áll. A kiegészítők piacán a fehérjeforrások közül verhetetlen a tejsavófehérje. Töretlen népszerűségét a gyors felszívódásának, tökéletes tulajdonságainak és kitűnő ízének köszönheti. Az extra magas fehérjetartalommal rendelkező Pro Nutrition Whey Protein tejsavófehérje-koncentrátum ultraszűrési technológiával készített, alacsony zsír- és laktóztartalmú fehérje, ami tökéletes összeállításban tartalmazza az esszenciális és nem esszenciális aminosavakat. A szűréses módszer eredményeképpen a savóprotein megőrzi természetes állapotát. 44,9 % esszenciális aminosav-tartalom, és 25 % elágazó szénláncú BCAA- tartalom mellett a legtökéletesebb fehérjeforrás.

A Pro Nutrition Whey Protein nagyon jól oldódik vízben vagy tejben, a fehérjeszükségleteidnek megfelelően.

 

A csúcskategória pedig a Pro Nutrition WPI tejsavófehérje koncentrátum. A Pro Nutrition WPI fehérjetartalma 90 gramm. A legújabb CFM technológiával készül: kerámia filter választja el kíméletesen a savófehérjét a zsírtól, tejcukortól, károsodott vagy kicsapódott tejsavótól, s így a legtisztább természetes, zsírmentes, funkcióképes savófehérje keletkezik, melynek BCAA-tartalma több mint 24% - a természetben fellelhető legmagasabb érték. Ilyen minőségű izolátumot egyetlen más táplálékkiegészítő sem tartalmaz!

 

 

 

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett