x 

A kosár üres

Termékeink

Folyékony aminosavak

Az aminosavak kulcsfontosságú szerves vegyületek izomépítésnél. A fehérje molekulák építőkövei. Ha az étkezésünkben nincsenek jelen, akkor szervezetünk izomszövetet kezd el bontani. Ami minden sportoló rémálma.

 

 

Szervezetünkben és az összes élő szervezetben 25 féle aminosav található, de ami számunkra lényeges, ezekből 22 fehérjeépítő.  Kilenc esszenciális aminosav létezik, ezek a:  leucin, izoleucin, valin valamint lizin, fenil-alanin, treonin, triptofán és hisztidin.

 

A leucin, izoleucin és a valin aminosavak alkotják az elágazó láncú aminosavakat (BCAA). Ezek jelentős izomlebontást akadályozó tulajdonsággal bírnak. Már egy rövidebb fizikai aktivitás, vagy edzés is képes ezeknek az aminosavaknak a csökkenését, főleg a leucinét. Mivel szervezetünk nem képes előállítani ezeket, ezért pótlásukat mindenféleképpen külső forrásból kell fedeznünk.  Optimális esetben ez szilárd étkezéssel megvalósítható. De félreértés ne essék, ez nem megoldható egy étkezésből. 

 

Ha növelni akarjuk az edzésünk hatékonyságát, akkor használjuk kiegészítőket.  Sokféle termék létezik a jelenlegi kínálatban, ami megfelelően tudja fedezni ezt a szükségletet.  Léteznek por formában és folyékony formában is.  A különbség a felszívódási időben mutatkozik meg. Mivel sportolás közben az aminosavak szintje folyamatosan csökken, így a legjobb ha edzés után folyékony aminosavat fogyasztunk.

 

A Pro Nutrition Amino Liquid 50000 folyékony aminosav egy tökéletes választás lehet számunkra. A közkedvelt Pro Nutrition Amino Liquid 50000 folyékony aminósav nagy kiszerelésű 1 literes változata most még kedvezőbb áron érhető el. Nagy kiszerelés, alacsony ár és tökéletes minőség. A Pro Nutrition Amino Liquid 50000 folyékony aminosav formula előnye az, hogy nagyon könnyen elfogyasztható; gyorsan, hatékonyan és problémamentesen szívódik fel. A legrövidebb idő alatt juttatják el az aminokat az izmokhoz, vagy egyéb felhasználási helyükre. Sokféle esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmaz. 

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett