x 

A kosár üres

Termékeink

Szója fehérjék hatása.

Mit tehetnek azok a sportolni vágyó emberek, akik vegetáriánus életvitelt folytatnak? Szilárd étkezés által nem lennének képesek a megfelelő mennyiségű minőségi fehérjéhez juttatni szervezetüket. Egy állati fehérje forrás nélküli diéta egyszerűen nem optimális a szervezetünk számára.

 

 

Ilyen esetekben jönnek szóba a szójából készült készítmények. A közhiedelemben és a sportolói társadalomban vannak tévhitek a szójával kapcsolatban. Az egyik pedig az, hogy a szójában található fitoösztrogén hatására a férfiak szervezetében megnő a női nemi hormon termelése (ösztrogén). De legutóbbi kutatások bebizonyították, hogy ennek az állításnak semmilyen megalapozottsága nincs. Mivel a szójafehérjében a nem esszenciális aminosavak mellett minden esszenciális aminosav is megtalálható, így alapvetően ez megfelelő választás lehet az emberi szervezet számára.

 

De akkor mik az előnyei? A szójafogyasztásnak van néhány nem elhanyagolható élettani előnye is. Fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet, hozzájárulhat a csonttömegünk megőrzéséhez. Napjaink népbetegsége ellen is jó hatással bír, mivel csökkenti a kardióvaszkuláris betegségek veszélyét. Valamint nem elhanyagolható az a tény is, hogy a szójafehérje fogyasztása serkenti az anyagcserénket is.

 

Ha egy jó szójafehérje készítményre van szükségünk, akkor megfelelő választás lehet a Pro Nutrition Iso Soy szójafehérje koncentrátum. A Pro Nutrition Iso Soy kitűnő minőségű fehérje koncentrátum, mely természetes, nem genetikailag módosított szójából származik.
A fehérjetartalma 90 gramm, továbbá L-karnitint és vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz.
A Pro Nutrition Iso Soy kitűnő minőségű fehérje koncentrátum, mely természetes, nem genetikailag módosított szójából származik. A fitoszterol tartalma csökkenti a koleszterol szintjét. A szójaizolátból származó izoflavonok (genisztein és dadzein), nemcsak erős antioxidánsok, de rengeteg jótékony hatása van az egészségre.

 

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett