x 

A kosár üres

Termékeink

Omega 3-6-9

E-mail
A civilizált országok lakosainak átlagos étrendje 30:1 arányban tartalmazza az omega-6 és omega-3 zsírsavakat, amely nagymértékben eltér a megfelelő 3-5:1 aránytól. Az egyensúly hiányának oka: a feldolgozott élelmiszerek, a növényi eredetű étolaj (mely egyáltalán vagy csak kis mennyiségű omega-3 zsírsavat tartalmaz) használata, és a hal, valamint egyéb omega-3 zsírsavban gazdag élelmiszerek csökkent fogyasztása.

A Daily Health Omega 3 étrend-kiegészítő 300 mg/kapszula omega-3 esszenciális zsírsav tartalmával hozzájárul az egyensúlytalanság megelőzéséhez.
3690 Ft
Leírás

Leírás

A civilizált országok lakosainak átlagos étrendje 30:1 arányban tartalmazza az omega-6 és omega-3  zsírsavakat, amely nagymértékben eltér a megfelelő 3-5:1 aránytól. Az egyensúly hiányának oka: a feldolgozott élelmiszerek, a növényi eredetű étolaj (mely egyáltalán vagy csak kis mennyiségű omega-3 zsírsavat tartalmaz) használata, és a hal, valamint egyéb omega-3 zsírsavban gazdag élelmiszerek csökkent fogyasztása.

A Daily Health Omega 3 étrend-kiegészítő 300 mg/kapszula omega-3 esszenciális zsírsav tartalmával hozzájárul az egyensúlytalanság megelőzéséhez.

A halolaj a legfontosabb forrása a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak(EPA és DHA).Mivel a szervezet nem képes szintetizálni az EPA és DHA zsírsavakat, feltétlenül szükséges ezeknek bevitele a napi táplálék vagy étrend-kiegészítők által.

Ezek az esszenciális zsírsavak nagy mennyiségben fellelhetők az agyban – megközelítőleg 60%-ban – és nélkülözhetetlen részei a sejt membránoknak és neuron membránoknak.  Az EPA És DHA savak eikozanoidokká alakulnak  (az immunrendszer erős jelmolekulái, melyek közül egyesek gyulladásgátló hatással rendelkeznek és elengedhetetlenek az agy fejlődéséhez és az idegimpulzusok hatékony közvetítéséhez).

Az EPA és DHA tartalmú étrend-kiegészítőknek feltétlenül tartalmazniuk kell E-vitamint, hogy megelőzzék a termék avasodását, valamint E-vitamin tartalmú étrend-kiegészítővel kell fogyasztani, hogy elkerülje a szervezetben való oxidálását.

 

Összetétel / kapszula:halolaj(18 % EPA, 12 % DHA))1000 mg amelyből EPA (eikozapentaén sav) 180 mg és DHA  (dokozahexaén sav) 120 mg, E-vitamin (Dl-alfa-tokoferil-acetát) 3 mg (25 %*).

* RDA - ajánlott napi bevitel

Inaktív összetevők: kapszula-bevonat (zselatin, víz, glicerin).

Javaslatok

                Daily Health Omega 3 különösen ajánlott:

  • egyensúlytalan étrend esetén;

 a kognitív, koncentráció, memória és vizuális teljesítmény javításához

Egység a dobozban: 60

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett