x 

A kosár üres

Termékeink

Pro Nutrition L-Carnitine & Crhomium 60 kapszula

E-mail
Pro Nutrition L-Carnitine & Crhomium 60 kapszula

Táplálékkiegészítő zsírégető - Pro Nutrition L-Carnitine & Chromium (L-karnitin+króm)

A táplálékkiegészítők piacán egyedülálló természetes zsírégető készítménya Pro Nutrition L-Carnitine & Chromium. A kombináció alapja az L-karnitin és a króm, amely együttesen még jobban kifejti zsírégető hatását.
3990 Ft
carnitine_chrom
pro_nutrition_l_carnitine_crhomium_60_kapszula_2
Leírás

Pro Nutrition L-Carnitine & Crhomium 60 kapszula
Pro Nutrition L-Carnitine & Crhomium 60 kapszula

PRO NUTRITION L-CARNITINE & CHROMIUM
Típus: L-karnitin + Króm kapszula
Tökéletes kombináció zsírégetéshez
Gyártó / Forgalmazó: PRO NUTRITION
Kiszerelés: 60 kapszula
Ízesítés: Natur

Táplálékkiegészítő zsírégető - Pro Nutrition L-Carnitine & Chromium (L-karnitin+króm)

A táplálékkiegészítők piacán egyedülálló természetes zsírégető készítmény Pro Nutrition L-Carnitine & Chromium amely elősegítheti diétánkat. A kombináció alapja az L-karnitin és a króm, amely együttesen még jobban kifejti zsírégető hatását. A Pro Nutrition termékében lévő L-karnitin egy aminosav, amely szállító szerepet tölt be, ugyanis a zsírokat a sejt mitokondriumába szállítja (itt történik a zsír lebontása), amelynek során energia szabadul fel, melyet az edzésnél hasznosítunk.
Az L-karnitin elősegíti a megfelelő szívműködést, megóvja a szívizomzatot a károsodástól, valamint jótékony hatással van a májra és vesére is. Növeli a teljesítményt, csökkenti a testzsírszázalékot, ezáltal minőségi izomzatot hoz létre. Az aerob gyakorlatok végzése során az izomzatnak több L-karnitinre van szüksége, mint amennyit a szervezetünk előállítani képes, emiatt ezt pótolni kell.
A króm megakadályozza a szervezetben a szénhidrátok zsírrá történő átalakulását. Szerepet játszik az inzulinháztartásban, egyensúlyban tartja a vércukorszintet, emiatt cukorbetegeknek kifejezetten ajánljuk a fogyasztását. A króm alkalmazása csökkenti a testzsír mennyiségét, zsírmentes, száraz izomzat kialakulását eredményezi.

Tápanyagtáblázat: 1 adag ( 2kapszula )

L-Karnitin: 500mg
Króm: 50mcg

-Felhasználási javaslat: Naponta 3 X 1 kapszula Pro Nutrition L-carnitine & Chromium reggel éhgyomorra, edzés előtt illetve lefekvés előtt.
-Ötlet: A hatás fokozható ha edzés előtt az adagot növeljük. A termék hatása tovább fokozható, ha az alacsony szénhidrát - magas fehérje alapelvet követjük a szedés alatt.
-Kiszerelés: 60 kapszula (250 mg / db)

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett