x 

A kosár üres

Termékeink

Tabata: hatékony edzésfajta, amit bárhol elvégezhetünk!

A tabata edzés egy kísérletből indult, ahol kimutatták, hogy az intenzív majdnem maximális erőkifejtéssel összeállított szakaszos kardió edzések sokkal eredményesebbek, mint a szokványos állandó ellenállással történő aerob/kardió edzés.

Mivel pont itt a nyár, a pihenések ideje így ez az edzés hasznunkra lehet ha a nyaralás vagy pihenés során nem tudunk edzőterembe járni. Alapvetően saját testsúlyos gyakorlatokból vagy futásból tevődik össze. Az edzést 20 mp 10 mp szakaszokra osztjuk ahol a 20 mp során a lehető legnagyobb intenzitással kell véghezvinnünk az adott feladatot, ezután következik 10 mp pihenő. Ezt számoljuk egy körnek. Ha a 20 mp során a maximális intenzitást nyújtjuk, akkor maximum 10 kör erejéig tudjuk ezt megcsinálni, úgy, hogy teljesítményünk ne csökkenjen!

Ezt a fajta edzést végezhetjük akár köredzés formájában, nem kell mást tennünk csupán 4db saját testsúlyos gyakorlatot egymás után csinálnunk.

Példa feladatsor

-20mp guggolás----10mp pihenő

-20mp felülés---10mp pihenő

-20mp ingafutás---10 mp pihenő

-20mp négyütemű fekvőtámasz---10 mp pihenő

Meglátjuk majd, hogy ha maximális erőbedobással végezzük el ezeket a gyakorlatokat el fogunk fáradni és akár nyaralás alatt is formában tudunk maradni.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett