x 

A kosár üres

Termékeink

Csökkenő motiváció?

Akik már több ideje sportolnak minden bizonyára találkoztak már azzal a jelenséggel, amikor a motivációjuk lecsökken, és leginkább egy doboz fagyit vagy egy pizzát majszolnának filmezve az ágyban. Ilyen esetekben érdemes lehet a dolgok mögé tekintenünk, hiszen több összetevője is lehet annak, ha nincs kedvünk edzeni vagy egészségesen étkezni.

Mivel az egészséges életmódnak alapvető szükségessége a megfelelő étrend, nem árt, ha azt újra átnézzük. Kérjük ki akár szakember segítségét is, hiszen ahogy testünk változik, úgy kell változnia és idomulnia hozzá étrendünknek is. Nem szabad beleesni abba a hibába, hogy túl keveset eszünk túl sok edzés mellett, hiszen így testünk folyamatosan kimerült fázisban lesz. Így se fejlődés nem lesz tapasztalható, se kedvünk nem lesz a további edzéshez.

Kiemelt figyelmet kell szentelnünk a pihenésre is. Ha folyamatosan testünk nem kap elegendő pihenőidőt, akkor nagy valószínűséggel kimerültségbe fogunk esni. Emiatt a motivációnk csökkenni fog, folyamatosan fáradtnak és álmosnak fogjuk érezni magunkat. Edzéseredményeink pedig romlásnak indulnak. Nem szabad elfelejtenünk azt a tényt, hogy izmaink pihenés közben tudnak nőni és regenerálódni. Használjunk táplálék kiegészítőket, amelyek hozzá tudnak járulni a regenerálódásunkhoz. Ilyenek lehetnek a megfelelő fehérje, tömegnövelő, glutamin, BCAA, vitamin és egyéb kiegészítők. Ezek a táplálék kiegészítők nagyban fogják támogatni az edzés után kimerült izmaink regenerálódását és fejlődését.

Sokan küzdenek magánéleti problémákkal, amik bizonyára negatív kihatással vannak koncentrációs képességükre edzés során. Nem kell erőltetnünk az edzést, ha ilyen gondok gyötörnek minket. Mivel ilyenkor a figyelmetlenségünk miatt akár egy sérülés elszenvedése is lehetséges.  Persze mindenképp az lenne a célszerű, ha sportolás közben tudnánk levezetni a felgyülemlett feszültséget.

Vegyük magunkat körbe olyan emberekkel, akik hasonló célokat szeretnének elérni. Nincs is annál rosszabb, ha egy olyan társunk van az edzés során, aki lazsál, vagy sokkal lustább mint mi. Próbáljunk meg olyan partnert keresni, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást.

Sora kell vennünk ezeket a dolgokat, hogy megtaláljuk a módját a folyamatosan fennmaradó motivációnak.

 

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett