x 

A kosár üres

Termékeink

Mi is az az L-karnitin?

 

Az L-karnitin egy teljesen természetes a testben megtalálható antioxidáns aminosav, amely a zsír energiaként való felhasználásáért felel.

 Elsőre ez eléggé összetetten hangozhat, de higgyük el, ez egy telesen egyszerű folyamat nincs benne semmi felesleges bonyolultság. A testünk ezt megfelelő esetben hiány esetén pótolja.  Két választási lehetőség elé állít ez minket: vagy hagyjuk ezt a természetes folyamatot, vagy megtámogatjuk. Ha célszerűen a zsírbontásra törekszünk, akkor bizony sokat segíthet, ha egy kis plusz „üzemagyagot” rakunk a testünkbe.

 

 

 

Ebben az esetben jönnek képbe az L-karnitint tartalmazó táplálék kiegészítők. A piac tömve van az ilyen termékekkel, de kevés az amelyik tényleg tartalmazza a feltüntetett hatóanyag mennyiségét és valóban a segítségünkre lesz. A Pro Nutrition L-Carnitine , ez a táplálék kiegészítők piacán egyedülálló természetes zsírégető készítmény. Nem elhanyagolható „mellékhatása” a szívműködés elősegítése, megóvja a szívizomzatot a károsodástól, valamint jótékony hatással van a májra és vesére is. Növeli a teljesítményt, csökkenti a testzsírszázalékot, ezáltal minőségi izomzatot hoz létre. Napi 2-3 g L-karnitinnel jelentősen elő tudjuk segíteni a zsírbontási folyamatokat.

 

Összesítve, ez a termék egy hatásos plusz ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Nem állítjuk, hogy ez egy csodaszer, viszont egy jelentős támogatás teljesen természetes módon szervezetünk számára.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett