x 

A kosár üres

Termékeink

Emésztő Enzimek

Nem elég jól táplálkoznunk, nagyon fontos, hogy a bevitt táplálék hasznosulni tudjon. Ilyen esetekben jönnek jól a különböző emésztést megsegítő készítmények.

Ezt a „segítséget” legfőképp a testépítők hasznosíthatják, mivel emésztőrendszerük szinte mindig munkára van fogva. Több emésztőenzim is létezik: a Laktáz amely a laktózt bontja le a Lipáz: a zsírok lebontásáért a Proteáz: a fehérjék lebontásáért felelős az Amiláz  a szénhidrátok lebontásáért felelős valamint a Celluláz: amely a rostok lebontásáért felelős.

Mikor is használjuk őket? Leginkább olyan étkezések során, amikor fontos a tápanyagok gyors és teljesen felszívódása, ilyen az edzés előtti és utáni étkezés.

Kinek lehet ajánlani a szedését? Szinte mindenkinek. Legfőképp a nagyobb mennyiségű szilárd étkezést tartalmazó diéták mellé ajánlott, mivel így csak elősegítjük testünk működését. Valamint alkalmazhatják azok is akik nem tudnak vagy nem akarnak elegendő zöldséget/rostot fogyasztani. Viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy a változatos étrendet és a zöldségeket nem lehet maradéktalanul emésztőenzimekkel pótolni.

A Pro Nutrition által forgalmazott Enzyme Complex egy enzimeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Az enzimek olyan biológiai, molekulák melyek részt vesznek számos biokémiai reakciókban, biokatalizátorokként.

A DigeZyme® multi-enzim komplex genetikailag nem módosított, mikrobiológiai forrásokból és Aspergillusoryza fermentációjából nyert, amiláz, laktáz, celluláz, lipáz és proteáz emésztő enzimeket tartalmaz. Ezek az enzimek segítenek lebontani a szénhidrátokat, laktózt, cellulóz rostokat, zsírt és fehérjéket. Ellenállnak a gyomorsavnak, és ugyanakkor megőrzik emésztési aktivitásukat.

A B6- és B12-vitaminok hozzájárulnak a normális energia-anyagcseréhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és csökkentik a fáradtságot és a kimerültséget.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett