x 

A kosár üres

Termékeink

Feltétlen szükséges e a táplálék kiegészítők használata?

Számos kérdés lengi körbe a táplálék kiegészítők jelentőségét. Több helyről is halhatjuk, hogy több kárt okoznak mint hasznot…DE ez valójába így van, vagy csupán egy rosszindulatú szóbeszéd?

Legelső sorban nézzük meg, hogy milyen károkat okozhat nekünk a táplálék kiegészítők használata. Itt leginkább a mértékben valamint az elfogyasztott mennyiségen és minőségen kell elgondolkozni. Ha nem tudunk elegendő összeget rászánni a minőségi alapanyagokból készült termékekre, akkor véleményem szerint azt az összeget inkább egy jól összeállított étrendre érdemes elkölteni. Találkozhatunk olyan gondolkodással és hozzáállással, amikor az emberek azt hiszek, hogy a több az feltétlenül jobb. De ez sajnos nincs így, hiszen a testünknek is léteznek korlátai. Tudnunk kell, hogy nem minden tápanyagot hasznosít a szervezetünk, amit beviszünk, és ha ezt táplálék kiegészítők formájában túladagoljuk, akkor bizony akár a májunk vagy a vesénk működését is negatív irányba terelheti. Egy rosszul összeállított tömegnövelési étrend is katasztrofális eredményekkel zárulhat ha túl sok szénhidrátot iktatunk be a kiegészítők által az étrendünkbe, ilyenkor persze a fogyasztók a táplálék kiegészítőket okolják, ahelyett, hogy utána néztek volna étrendjüknek.

A mérleg másik nyelvén ott van a számos pozitív hatás, amely akkor jelentkezik, ha megfelelően használjuk és hasznosítjuk a táplálék kiegészítők által nyújtott előnyöket. Ha nincs időnk szilárd táplálékot fogyasztani akkor akár egy fehérje vagy tömegnövelő turmixszal esetleg egy fehérje szelettel kiválthatjuk azt. Így nem kellesz valami gyors kaját vagy „szemetet” fogyasztanunk. Az edzés utáni regeneráció az egyik legfontosabb tényező bármelyik aktívan sportoló életében, hiszen ha testünk nem pihen eleget akkor a fejlődés is el fog maradni. Ilyenkor jöhetnek szóba a különféle táplálék kiegészítők amelyek gyorsan hasznosulnak, eljuttatják a megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot az izmainkba. Ennek köszönhetően a következő edzésünket is maximális erőbedobással tudjuk majd folytatni. Ne feledkezzünk meg a vitamin illetve az ásványi anyagot fogyasztásáról sem, hiszen véleményem szerint ez az egyik legfontosabb alapját képezi bármelyik jól összeszedett és megtervezett étrendnek.

Így láthatjuk, hogy nem szabad kifejezetten rossz szemmel nézni a kiegészítőkre, hiszen számos olyan tulajdonsággal bírnak amelyek hozzájárulhatnak edzésünk, teljesítményünk növekedéséhez és javulásához.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett