x 

A kosár üres

Termékeink

Tömegnövelők

Mire is valók a tömegnövelők? Kinek lehet őket ajánlani? Ezek és az ehhez hasonló kérdések gyakran megfogamzódnak bennünk, ha a tömegnövelés témájához érünk.

Véleményem szerint a tömegnövelők használatát több tényező is befolyásolhatja. Az egyik ha valaki céljául tűzte ki a tömegnövelést, azaz nőni izmosodni szeretne. A másik esetben, ha egy olyan gyors anyagcseréjű sportolóról beszélünk, akinek eleve szükséges egy magas szénhidrát és kalória tartamú táplálék kiegészítő.

Az első esetben nyilvánvaló, hogy mik a célok, így minden lehetséges eszközt meg kell ragadni, hogy kifejezetten minőségi kalóriát vigyünk be. Erre a célra a legmegfelelőbb egy jól összeállított étrend valamint egy olyan kiegészítő, ami a céljainkat csak előrébb tudja juttatni. Nem elég csak a kalóriákat figyelgetnünk ilyenkor és össze visszazabálni mindent, ami csak jól esik, mivel így lehet, hogy hízni fogunk, de biztosan nem minőségi növekedést tapasztalni. Ezeknek a sportolóknak edzés után szükséges lesz egy gyors felszívódású szénhidrátokkal ellátott minőségi fehérjét tartalmazó tömegnövelőt választaniuk.

A második esetben pedig, egy olyan személyt veszünk célul, aki eleve egy vékony csontozatú gyors anyagcseréjű és nehezen fejlődő sportoló. Számukra szinte nélkülözhetetlen a plusz kalória, amit az ilyen kiegészítőkből nyerhetnek, nem beszélve a bennünk található plusz kreatin és aminosav forrásokról sem! Ilyen esetben nagyban megkönnyítheti dolgunkat egy finom ám minőségi tömegnövelő készítmény, amely gyorsan elkészíthető és könnyen emészthető.

A CREATINE PRO MASS a PRO NUTRITION által forgalmazott egyik leghatékonyabb tömegnövelő termék. A PRO MASS 20 továbbfejlesztett változata. A kiváló összetétel elérhető árral párosul! A Pro Nutrition Creatine Pro Mass egy szuper tömegnövelő készítmény, amely hatalmas energiát, erőnlétet biztosít, és elősegíti az izomtömeg gyors növekedését.

A Pro Nutrition Creatin Pro Mass új,  sejttérfogat- és tömegnövelő, amely egy szinttel magasabbra tette a kreatinszállítás lehetőségeit. A hagyományos, magas kalóriatartalmú tömegnövelőkkel szemben, melyek rengeteg felesleges kalóriát juttatnak a szervezetbe, a Pro Nutrition Creatin Pro Mass-nál nem ez a helyzet. A termék minden 100 grammjában 23 gramm fehérje és 5 gramm Ultrapure Creatine Monohydrat található, mely maximális sejttérfogat-növelő és anabolikus hatású kiegészítő. A kétféle szénhidrát (dextróz és maltodextrin) 160 %-kal növeli meg a kreatin hatékonyságát. A jól összeállított kombináció (szénhidrát és kreatin), valamint a hozzáadott L-glutamin felerősítik egymás hatását.
A kreatin az izom energiaháztartásában játszik fontos szerepet. A maximális tömegnövelés alapja az energia magas szinten való tartása. Minél több kreatint juttatsz az izmaidba, azok annál több energiát tudnak előállítani, és a nagyobb energia nagyobb teljesítménnyel párosul. A Creatine Pro Mass megmutatja, hogy melyik a legjobb választás a szálkás, zsír nélküli, tiszta izom létrehozására!

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett