Az amerikaiak kedvenc tésztaspecialitása izomépítő verzióban.
Hozzávalók:
25 dkg teljes kiőrlésű tészta
25 dkg vékonyra szelt kolbász
10dkg reszelt sajt
40 dkg paradicsom
1 adag tyúkhúsleves alap
60 g natúr fehérjepor
1 fej apróra vágott vöröshagyma
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk. pirospaprika
1 ek. szőlőmag- vagy repceolaj
1,5 dl tej
friss petrezselyem
Elkészítése:
Melegítsük elő az olajat egy nagyobb serpenyőben majd rakjuk bele a hagymát és pirítsuk meg. Ezután tegyük bele a kolbászt és a fokhagymát és 2-3 percig süssük össze.
Keverjük hozzá a hozzá a tésztát, levesalapot, paradicsomot és a paprikát majd sózzuk és borsozzuk. Ezt forraljuk fel és kevergessük addig amíg a tészta meg nem puhul. Rakjuk bele a sajtot, tejet és fehérjeport, és főzzük addig amíg a sajt el nem olvad. A tetejére pedig szórjunk petrezselymet.
Jó Étvágyat!